DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ NE ALABİLİRİM? | KONSEPT KUTU
450 TL ve Üzeri Siparişlerinizde KARGO BEDAVA X

Tüm Türkiye Kargo / İstanbul İçi Aynı Gün Teslimat

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ NE ALABİLİRİM?

Doğum Günü Hedi̇yesi̇ Ne Alabi̇li̇ri̇m?

Özel günlerde hediye seçme konusunda siz de fazlası ile detaycı mısınız ? Siz de klasikleşmiş hediyelerden sıkılıp  annenize, babanıza, arkadaşınıza, sevgilinize doğum günlerinde "Doğum Günü Hediyesi ne alabilirim?" diye düşünüyor musunuz ? O zaman bu içeriğimiz sizlere yardımcı olacak !

Doğum Günü Hediyesi Fikirleri nelerdir ?

Doğum günü olan kişi her ne kadar “Ne gerek var, ben bir şey istemiyorum.” dese de hepimiz biliyoruz ki sürprizler herkesi çok mutlu eder. Değer verdiğiniz kişinin doğum gününü kutlarken eğer bu zamana kadar Çanta, Kalem, Gömlek, Cüzdan, Saat, Parfüm, Kitap gibi hediyeler aldıysanız artık sizin de klişeden kurtulma vaktiniz gelmiş demektir.

Konsept Kutu olarak sevdiklerinizi mutlu edebilmek için birçok farklı hediye sunuyoruz. İsterseniz kendi tasarım ekibimizle hazırlamış olduğumuz "Doğum Günü Hediye Kutuları" ndan kutunuzu seçebilir ya da "Kendi Kutunu Yap" kategorimizden kendi özgün kutunuzu tasarlayarak sevdiklerinizi hem çok şaşırtabilir hem de çok mutlu edebilirsiniz.

Sevdiklerinizi en iyi siz tanır ve hangi ürünleri daha çok seveceğini en iyi siz bilirsiniz. "Kendi Kutunu Yap" kategorimizden istediğiniz ürünleri bir araya getirerek ona daha çok seveceği bir içerik oluşturabilirsiniz.

Arkadaşa doğum günü hediye kutusu hazırlarken içine neler koyabilirsiniz?

Doğum günü hediyenizi seçerken bizce en can alıcı kısım güzel düşüncelerinizi içeren bir motto kartı olacaktır. Doğum günü hediyesini alan kişi, hediyeler arasından çıkan motto kartındaki cümleleri sizin ağızınızdan çıktığını hayal ederek okuduğunda o anki mutluluğu kesinlikle görmek isterdiniz diye düşünüyoruz.

En yakın arkadaşınıza hediye bulmak, onu hediyeniz ile şaşırtmak hiç de kolay değil aslında. Ona verilebilecek en güzel hediyeyi, web sitemizden onlarca seçenek içerisinden seçebilir en yakın arkadaşınızın doğum günü mutluluğuna ortak olabilirsiniz. Üstelik 125 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo avantajıyla en yakın arkadaşınızın yanında olmak bir tık uzağınızda konseptkutu.com’da!

Doğum Günü Hediye Notu Ne yazılır?

"Doğum günü hediyesi gönderirken içine nasıl bir not yazacağımı bilemiyorum." dediğinizi duyar gibiyiz.  Sizler için ilham verici notu aşağıya bırakıyoruz.

1. Yeni yaşında her şey gönlünce olsun, iyi ki doğdun, iyi ki varsın. Nice güzel senelere, Seni çok seviyorum, hep mutlu ol!

2. İyi ki hayatımdasın, iyi ki doğdun!

3. Sana yüz binlerce öpücük ve kucak dolusu sevgi yolluyorum. Doğum günün kutlu olsun. Mutlu, güzel, sağlıklı ve bol şanslı yeni yaşlarına!

4. Sen benim sırdaşım, en değerlim, suç ortağımsın. İyi ki doğdun birlikte nice güzel senelerimiz olsun.

Bunlar sadece birkaç basit örnek. Hediye göndereceğiniz kişiye göre bunu düzenlemek ya da yeni yaratıcı mesajlar bulmak sizlere kalmış.

Küçük dokunuşlarla doğum günlerinde sevdiklerinizi mutlu etmek işte bu kadar basit! Doğum Günü Hediye Kutuları kategorimize ait çok şık ürünler ile doğum günü yaklaşan en yakın arkadaşlarınızı siz de doğum günü hediye kutularımız ile özel hissettirebilirsiniz.