Babalar Günü Hediyesi Ne Alabilirim?
450 TL ve Üzeri Siparişlerinizde KARGO BEDAVA X

Tüm Türkiye Kargo / İstanbul İçi Aynı Gün Teslimat

Babalar Günü Hediyesi Ne Alabilirim?

Babalar Günü Hediyesi Ne Alabilirim?

Yoldan 10 kişiyi çevirip 3 adet özel gün nedir diye sorsak "Anneler Günü" , " Sevgililer Günü" hemen akla gelecek özel günlerdir. Eğer "Çikolata günü" gibi spesifik bir gün bilmiyorsanız sonraki gelen günde "Babalar Günü" olacaktır.


"Anneler Günü"nün bir kadın tarafından başlatıldığını düşününce ," Babalar Günü"nü de bir erkek başlatmış olması gerekli diye bir his uyanıyor insanın içinde. Ama "Babalar Günü" ne de bir kadın öncülük etmiş. " Babalar Günü" , 1910 yılında Amerikan İç Savaşı gazisi olan babasını onurlandırmak isteyen Sonora Smart Dodd tarafından planlanmıştır. Anneler günü var da niye babalar günü yok diyen Dodd 5 Haziranda kendi Babalar gününü organize etmiş. Ama çoğu ülke "Babalar Günü"nü Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar'ında kutluyor.


Peki "Babalar Günün"de babalara ne hediye alınır ? Konu bir erkek olunca hediyeleri basite indirgemeyi düşünmeyin :) Sonuçta Babalar çoğu kişi için gizli kahramanlardır. Bu yüzden onlarında şaşırtılmaya ve mutlu olmaya ihtiyaçları var.


Konsept Kutu'da  Babalar Gününe özel birbirinden farklı konsept hediye kutuları mevcut. Babalar Günü’nde sevgini sen de şık hediye kutusuyla göstermeye ne dersin?


Happy Father's Day Hediye Kutusu:


Babanızın isminin içerdiği mermer desenli bir termos ile ona uyumlu çok şık bir not defteri güzel bir kombin olabilir. Hatta içindeki Çerçeve ile de mutlu bir anınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Kutu içeriğindeki motto kartı ile Babalar günü için en içten dileklerinizi paylaşmanız da mümkün…


Mavi Şıklığı Türk Kahvesi Hediye Kutusu :


Türk kahvesi eşliğinde babalar gününde babanız ile karşılıklı kahveler içebilir, çikolatayla da muhabbeti tatlandırabilirsiniz. Deniz kolonyasının muhteşem kokusu da ortamınıza hoşluk katacaktır.


Sizler için hazırladığımız Babalar günü kutularımızdan birini alarak babalarınızı mutlu etmenin dışında kendi hayal gücünüzle de eşsiz hediyeler oluşturabilirsiniz. Konseptkutu.com adresine girerek kendi kutunu oluştur kısmında yüzlerce seçenek içinden istediğiniz babalar günü kutusunu oluşturabilirsiniz.


Tüm bunları yaparken yüz yüze söylemekten çekindiğiniz, utandığınız sözler olabilir. Ayrıca bazen sözler hediyelerden daha etkili de olabilir. Bu yüzden motto kartları duygularınıza tercüme olacaktır. Burayı en önemli silahınız olarak kullanabilirsiniz :)


Biz sizlere fikir vermesi için birkaç örnek paylaşıyoruz. Ama yine de en makbulü babalar günü için içinizden geçen size ait cümlelerdir.


Babalar Günü Mesajları / Sözleri


-Kral olmayabilirsin ama bana her zaman bir prens/prenses gibi davrandın. Babalar Günün kutlu olsun!


-Her zaman yanımda oldun. Dünyayı benim için daha iyi bir yer yaptığın için sana minnettarım! Babalar Günün kutlu olsun!


-Hayatım boyunca bana öğrettiğin tüm dersleri ve güzel şeyleri hatırlıyorum. Aramızda ne kadar mesafe olursa olsun önemli değil, önemin asla azalmayacak! Babalar Günün kutlu olsun!


-Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.


-Oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım; Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.


Babalar gününüz kutlu olsun..